KDO SMO

Smo majhno družinsko podjetje, ki se zavzemamo za zdrav način življenja.

 
S spoznavanjem in uporabo naravnih izdelkov, smo veliko pripomogli k zdravemu načinu življenja ter uspešno odpravili marsikatero zdravstveno težavo. Prav zaradi pozitivnih izkušenj želimo košček narave predstaviti in ponuditi širši množici ljudi.
 
Rodila se je ideja o odprtju trgovine. Z iskanjem primernih izdelkov smo se povezali predvsem s slovenskimi podjetji, saj je naša želja podpreti manjše lokalne pridelovalce in dobavitelje. Ker pa vseh izdelkov v Sloveniji ni mogoče dobiti, smo na podlagi stogih kriterijev in standardov izbrali tudi certificirane izdelke iz tujine. Ustvarili smo ponudbo s kakovostnimi in okolju prijaznimi izdelki.  In tako je naša trgovina dobila ime »Dobrote narave«, saj zajema širok spekter  naravnih izdelkov. V naši ekipi so srčni ljudje, ljudje s katerimi je vsak dan poseben, ljudje kateri z veseljem in znanjem pomagajo drugim.
 
Pri nas boste našli veliko izbiro tako imenovane super hrane, ki je vrhunske kvalitete in organske pridelave, podprta s certifikati. V današnjem času so prehranski dodatki pomemben vir vitaminov, mineralov in drugim učinkovin, katerih naše telo potrebuje vendar jih s prehrano ne dobi dovolj. Prav tako nismo pozabili na nego telesa, od glave do pet, slovenske naravne kozmetike. Vir življenja nam predstavlja hrana in tukaj se trudimo, da vam ponudimo visoko kakovostno hrano, izdelke lokalnih dobaviteljev. 
 
Želimo si, da v naši ponudbi prepoznate kvaliteto izdelkov. Kot majhna trgovina se ne moremo kosati z velikimi korporacijami/podjetji, lahko pa vam ponudimo prijaznost, dobro svetovanje  in medsebojno zaupanje.